Zwembad De Broekberg

Semi- openbaar zwembad

Dit unieke zwembad is een onderdeel van Stichting De Meulebeèk en vervult een belangrijke maatschappelijke en sociale functie in Wanssum en omgeving. In 1964 is dit zwembad aangelegd om de kinderen in Wanssum en omgeving op een veilige manier te kunnen laten zwemmen. Dit zwembad wordt al jaren volledig door vrijwilligers gerund. 

Het zwembad is eigendom van de gemeente Venray. Het beheer van het bad heeft de gemeente overgedragen aan Stichting De Meulebèèk.

Het beheer wordt thans verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij verzorgen de openstelling, onderhoud van het terrein en zwembad en planning van de vrijwilligers.

Het zwembad is een openluchtbad van 24 m x 10 m.

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via: www.demeulebeek.nl\beheer of  mailto:zwembaddebroekberg@gmail.com

Openstelling

Het zwembad is bij mooi weer in de maanden Juni, Juli en Augustus geopend op maandag tm vrijdag van 14.15 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is de openstelling van 13.00 uur tot 18.00 uur. Deze openingstijden gelden ook voor feestdagen. 

De openstelling van het zwembad wordt dagelijks bekend gemaakt via Facebook https://www.facebook.com/zwembaddebroekbergwanssum/

Sinds dit jaar moeten alle bezoekers eerst een registratieformulier invullen. Dit kunt u hier downloaden: Registratieformulier.docx    Via de volgende link komt u bij het toezichtplan: Toezichtplan 2020.docx  

 

Entreeprijzen:

Dagkaart                                        €     2,50

Seizoenkaart /persoon                 €   35,00

Gezinskaart hele seizoen             €    67,50

Groepskaart vanaf 10 personen  €   2,00  per persoon.

(er kan wel gepind worden bij het zwembad)