Nieuws

                                   Het jaar 2018 

De rode draad op het sportpark waren de voet- en korfbalactiviteiten van SV United. Ruim 40 weken lang is er intensief gesport door klein en groot, door jong en oud, met veel progressie en wisselende successen. Ook het publiek van de fanatieke sporters laat zich niet onbetuigd op het sportpark. SV United is een intensieve gebruiker die laten sporten hoog in het vaandel heeft staan. Met name nacompetitiewedstrijd tegen Neerkandia op 10 juni was een geweldige happening. Helaas voor SV United ging deze verloren. 

PDV De Maasvogels is een onopvallende gebruiker van het sportpark, maar daarmee een niet minder dierbare. De leden van PDV zien, hun vogels, regelmatig vliegen en leveren hun bijdrage aan het sportpark meer dan.

In mei 2018 heeft MAC Wanssum hun jaarlijkse cross georganiseerd. Het was gezellig druk met een meer dan uitstekende organisatie van MAC Wanssum. Op 25  en 26 mei 2019 is de volgende editie. 

De derde Mud Cross Wanssum, op 3 juni 2018, was een groot succes. Met ruim 350 deelnemers uit de omgeving van Wanssum waren er veel deelnemers die echt door de modder moesten. Het evenement heeft qua uitstraling een enorme stap gezet. 

De Mud Cross Wanssum leverde ook financieel een positief resultaat. Op zondag 16 juni 2019 is de derde Mud Cross Wanssum.

Het JWS-kamp in juli 2018 was voor de kinderen in de randstad een gezellig kamp, met weinig slaap. De kinderen hebben zich in en om Wanssum naar hartenlust uit kunnen leven. Ook deze activiteit krijgt een vervolg in juli 2019.

 

In 2018 hebben een groep vrijwilligers voor ijsplezier gezorgd. Op het sportpark is met man en macht gezorgd voor een leuke ijsbaan die voor veel vertier heeft gezorgd.

 

Tijdens een kantinescan is de kantine van stichting De Meulebèèk is gebleken dat de kantine moeite doen om gezondere snacks, fruit en tapwater aan te bieden. Binnen de gemeente Venray is "onze" kantine een voorbeeld. Mogelijk leid dit in 2019 tot een certificaat. Goed gedaan kantinecrew. 

 

In 2018 zijn er initiatieven gekomen om rondom "de Molenbeek” meer (sport)beleving te creëren door de mogelijkheden te onderzoeken van een voetgolfbaan, mountainbike’s testen, kano varen. In Meulebèèk Actief zit een verzameling van enthousiaste mensen die mogelijkheden mogelijk gaan maken. In december 2018 heeft de stichting "Meulebèèk Actief" het levenslicht gezien. Deze stichting zal in 2019 naar buiten treden.


 

Op naar 2019, een jaar dat vol zal zitten met ontwikkelingen.