Nieuws

 Zonnepanelen  
 
Stichting De Meulebèèk is het jaar 2023 duurzamer geworden. In 2022 zijn er 90 zonnepanelen besteld en deze zijn begin 2023 aangesloten en nu operationeel. Hiermee zet de stichting een stapje in de verduurzaming van het sportpark. De zonnepanelen zijn mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en een financiële steun van Rabobank Noord-Limburg. Iedereen bedankt voor de steun en laat nu de zon maar schijnen op ons sportpark. Op dit moment wordt onderzocht of LED-verlichting op de velden een volgende stap kan zijn. 
 
 
Afscheid                                  

Afgelopen herfst is er op een gepaste wijze afscheid genomen van de terug getreden bestuursleden Jan Lensen en Hats Cuppen. Doordat Nederland in de greep was van de pandemie is dit publiekelijke afscheid uitgesteld tot afgelopen herfst

Jan Lensen is 50 jaar lid van het bestuur geweest van eerst sportpark "de Broekberg" dat in 2012-2013 omgebouwd is tot sportpark "de Meulebèèk".  Bouwen, verbouwen, aanpassen, verzekeren, verbinden, het was allemaal aan Jan besteed. Ook toen er over de dorpsgrenzen heen samengewerkt moest gaan worden, altijd voor de goede zaak. Vandaag de dag is Jan altijd bereid om zijn advies te geven als er vragen leven. 

Hats Cuppen, sinds mensenheugenis lid van PDV De Maasvogels is vanaf de tot stand komen van het sportpark ruim 10 jaar bestuurslid geweest. Mede door Hats is er wat er nu is. Nu is Hats lid van de maandagochtendploeg die het onderhoud van het park verzorgen.  

 Nogmaals dank heren en iedereen bedankt voor de aanwezigheid op het afscheid.

 

Bestuurswisseling                                  

In de persoon van Niels Peters is het DB weer op orde. Niels veel plezier.

PDV heeft als vertegenwoordiger de vertrouwde Jan Kuijpers afgevaardigd.

 

Nu Herman Rutten zijn taak als voorzitter a.i. van SV United heeft opgepakt, is hij toegetreden tot het hoofdbestuur van de stichting. Herman succes.

 

Gezonde kantine

Nadat de kantine van de stichting diverse awards heeft ontvangen door het gezonde aanbod zal er in 2022 wederom een poging gedaan worden om stapjes te zetten om sport en gezondheid te combineren. 

 

Gezonde kantine.pdf