Nieuws

                                   Het jaar 2017

De rode draad op het sportpark waren de voet- en korfbalactiviteiten van SV United. Ruim 40 weken lang is er intensief gesport door klein en groot, door jong en oud, met veel progressie en wisselende successen. Ook het publiek van de fanatieke sporters laat zich niet onbetuigd op het sportpark. SV United is een intensieve gebruiker die laten sporten hoog in het vaandel heeft staan. 

PDV De Maasvogels is een onopvallende gebruiker van het sportpark, maar daarmee een niet minder dierbare. De leden van PDV zien, hun vogels, regelmatig vliegen en leveren hun bijdrage aan het sportpark meer dan.

In mei 2017 heeft MAC Wanssum hun jaarlijkse cross georganiseerd. Het was gezellig druk met een meer dan uitstekende organisatie van MAC Wanssum. Op 26  en 27 mei 2018 is de volgende editie. 

De tweede Mud Cross Wanssum, op 28 mei 2017, was een succes. Met ruim 250 deelnemers uit de omgeving van Wanssum waren er veel deelnemers die echt door de modder moesten.

De Mud Cross Wanssum leverde ook financieel een positief resultaat. Daardoor konden de organisatoren aan KWF en kindervakantiewerk Wanssum Geysteren geld ter beschikking stellen. Op zondag 3 juni 2018 is de derde Mud Cross Wanssum.

Volleybalclub Set Up uit Meerlo heeft in juni het volleybal kamp op sportpark De Meulebèèk gehouden. De kinderen hebben zich op het sportpark uit kunnen leven.

 

Het JWS-kamp in juli 2017 was voor de kinderen in de randstad een gezellig kamp, met weinig slaap. De kinderen hebben zich in en om Wanssum naar hartenlust uit kunnen leven. Ook deze activiteit krijgt een vervolg in juli 2018.

 

Helaas waren er ook tranen van verdriet in 2017, met het overlijden van de vrijwilligers Ton Puyn en voorzitter Henk Janssen. Zij laten een enorme leegte achter.

 

In de tweede helft van 2017 zijn er initiatieven gekomen om rondom "de Molenbeek” meer (sport)beleving te creëren door de mogelijkheden te onderzoeken van een voetgolfbaan, mountainbike’s testen, kano varen. In Meulebèèk Actief zit een verzameling van enthousiaste mensen die mogelijkheden mogelijk gaan maken.

 

Op naar 2018, een jaar met veel verrassingen.