Nieuws

     Bestuurswisseling                                  

 

Na ruim 50 jaar vrijwilligerswerk voor een sportaccommodatie heeft vice-voorzitter Jan Lensen onlangs zijn laatste vergadering beleefd. Helaas is dit met de stille trom moeten gebeuren doordat het Corona virus grootschalig feest vieren onmogelijk maakt.

Oprecht helaas want een staat van dienst zoals Jan Lensen die heeft verdiende een groter podium. De stichting met al zijn gebruikers is Jan en Henriëtte ontzettend dankbaar voor alles wat zij aan ons gegeven hebben. Hopelijk komt er spoedig een dag dat wij er alsnog bij stil kunnen staan. JAN BEDANKT!!!

 

In Patrick van Meijel heeft Stichting de Meulebèèk een nieuwe voorzitter gevonden. Met Patrick is er jeugd toegetreden tot het bestuur en wie de jeugd heeft toekomst. Patrick veel plezier.

 


 

Meulebèèk Actief

 

In 2018 zijn er initiatieven gekomen om rondom "de Molenbeek” meer (sport)beleving te creëren door de mogelijkheden te onderzoeken van een voetgolfbaan, mountainbike’s testen, kano varen. In Meulebèèk Actief zit een verzameling van enthousiaste mensen die mogelijkheden mogelijk gaan maken. In december 2018 heeft de stichting "Meulebèèk Actief" het levenslicht gezien. Op onderstaande foto vindt u een groep initiatiefnemers.

 

                                                       Afbeelding invoegen