Nieuws

 
Jubileum op 5 november 2023  
 

Ruim 10 jaar geleden is het sportpark De Meulebèèk te Wanssum na jaren van praten, overleggen, voorbereiden, aanbesteden, mede met uw steun bouwen geopend.

Stichting De Meulebèèk wil met de participerende verenigingen stil staan bij dit jubileum op zondag 5 november aanstaande. U kunt dan met ons beleven hoe het sportpark gebruikt wordt.  

Iedereen is van harte welkom! 2023uitnodiging.pdf

 
Zonnepanelen  
 
Stichting De Meulebèèk is het jaar 2023 duurzamer geworden. In 2022 zijn er 90 zonnepanelen besteld en deze zijn begin 2023 aangesloten en nu operationeel. Hiermee zet de stichting een stapje in de verduurzaming van het sportpark. De zonnepanelen zijn mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en een financiële steun van Rabobank Noord-Limburg. Iedereen bedankt voor de steun en laat nu de zon maar schijnen op ons sportpark. Op dit moment wordt onderzocht of LED-verlichting op de velden een volgende stap kan zijn. 
  

Bestuurswisseling                                  

Arjan Post is sedert voorjaar 2023 voorzitter van SV United, waardoor hij ook is toegetreden tot het hoofdbestuur van de stichting. Arjan succes.

In de persoon van Niels Peters is het DB weer op orde. Niels veel plezier.

PDV heeft als vertegenwoordiger de vertrouwde Jan Kuijpers afgevaardigd.

 


 

Gezonde kantine

Nadat de kantine van de stichting diverse awards heeft ontvangen door het gezonde aanbod zal er in 2022 wederom een poging gedaan worden om stapjes te zetten om sport en gezondheid te combineren. 

 

Gezonde kantine.pdf