Vaste Activiteiten

Tot de vaste activiteiten van de stichting de Meulebèèk behoren het beheer van het Jeugdzwembad op de Broekberg in Wanssum en de organisatie van de jaarlijkse JSW-kampen.
 
 
                                                      

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via emailadres: zwembaddebroekberg@gmail.com 

Openstelling

Het bad is bij mooi weer geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag is de openstelling van 13.00 uur tot 18.00 uur. Deze openingstijden gelden ook voor feest- en schoolvrije dagen. Dus ook tijdens de schoolvakantie.

De openstelling van het zwembad wordt dagelijks bekend gemaakt via Facebook https://www.facebook.com/zwembaddebroekbergwanssum/

Sinds dit jaar moeten alle bezoekers eerst een registratieformulier invullen. Dit kunt u hier downloaden: Registratieformulier.docx    Via de volgende link komt u bij het toezichtplan: Toezichtplan 2020.docx  

Entreeprijzen:

Dagkaart                                        €     2,50

Seizoenkaart /persoon                 €   35,00

Gezinskaart hele seizoen             €    67,50

Groepskaart vanaf 10 personen  €   2,00  per persoon.

(er kan niet gepind worden bij het zwembad)

 
KVW Wanssum-Geijsteren

Kindervakantiewerk is een stichting die jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie een activiteitenweek organiseert voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en die woonachtig zijn in Wanssum of Geijsteren.
Tijdens de activiteitenweek worden er op de dinsdag en donderdag allerlei sport- en spelactiviteiten op touw gezet.
De woensdag staat al sinds jaar en dag bekend als de Bosdag. Alle kinderen en groepsleiding lopen via een speurtocht naar de Geijsterse bossen. Tussen de middag staat hier moeders patatkraam
en ’s middags worden bosspellen gespeeld.
De vrijdag staat in het teken van knutselen, verkleden, een optocht door het dorp Wanssum met de fanfare en daarna een spetterende afsluiting met optredens van de kinderen, een disco en kampvuur, samen met alle ouders, opa’s en oma’s, buren, ooms, tantes en iedereen die maar wil.
KVW Wanssum-Geijsteren is opgericht in 1981. Het bestuur bestaat uit een club actieve en fanatieke vrijwilligers. Het programma is jaarlijks van eenzelfde opzet. Echter, ieder jaar wordt er gewerkt vanuit een ander thema dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
Voor meer info:
http://www.kvwwg.nl
 
 
Mud Cross Wanssum

Mud Cross Wanssum is een obstakel run over het sportpark en het aan palende beekdal.
In 2024 zal voor de vijfde keer de Mud Cross Wanssum georganiseerd worden enwel op zaterdag 6 juli. 
 
Voor meer info:
http://www.mudcrosswanssum.nl