Vaste Activiteiten

Tot de vaste activiteiten van de stichting de Meulebèèk behoren het beheer van het Jeugdzwembad op de Broekberg in Wanssum en de organisatie van de jaarlijkse JSW-kampen.
 
 
                                                      
Jeugdzwembad
 

Het jeugdzwembad in Wanssum is eigendom van de gemeente Venray. Het beheer van het bad heeft de gemeente overgedragen aan de stichting, met dien verstande dat de financiele lasten geheel voor rekening van de geneente Venray komen.

Het beheer wordt thans verzorgd door een enthosiaste groep vrijwilligers. Zij verzorgen de openstelling, onderhoud en inplanning van de vrijwilligers.

Het zwembad is een openluchtbad van 24 m x 10 m zonder bijverwarming. De openstelling is daarom sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voor meer informatie Jan Kuijpers tel. 0478-531239

 

Openstelling

Het bad is bij "goed weer”geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15,00 uur tot 18.00 uur.

Op woensdag, zaterdag en zondag is de openstelling van 13.00 uur tot 18.00 uur. Deze openingstijden gelden ook voor feest- en schoolvrije dagen. Dus ook tijdens de schoolvakentie.

 

De openstelling van het zwembad wordt dagelijks bekend gemaakt via mail en de social media.

Voor nadere informatie

 

Entreeprijzen

Dagkaart                                           2,50

Seizoenkaart /persoon                    35,00

Gezinskaart hele seizoen                 67,50

Groepskaart vanaf 10 personen     2,00      per persoon.

De en-tree-prijzen, welke hier vemeld zijn, hebben betrekking op 2011 en gelden ook voor 2012 en 2013  (steeds voor 3 jaar).
 
 
KVW Wanssum-Geijsteren

Kindervakantiewerk is een stichting die jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie een activiteitenweek organiseert voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en die woonachtig zijn in Wanssum of Geijsteren.
Tijdens de activiteitenweek worden er op de dinsdag en donderdag allerlei sport- en spelactiviteiten op touw gezet.
De woensdag staat al sinds jaar en dag bekend als de Bosdag. Alle kinderen en groepsleiding lopen via een speurtocht naar de Geijsterse bossen. Tussen de middag staat hier moeders patatkraam
en ’s middags worden bosspellen gespeeld.
De vrijdag staat in het teken van knutselen, verkleden, een optocht door het dorp Wanssum met de fanfare en daarna een spetterende afsluiting met optredens van de kinderen, een disco en kampvuur, samen met alle ouders, opa’s en oma’s, buren, ooms, tantes en iedereen die maar wil.
KVW Wanssum-Geijsteren is opgericht in 1981. Het bestuur bestaat uit een club actieve en fanatieke vrijwilligers. Het programma is jaarlijks van eenzelfde opzet. Echter, ieder jaar wordt er gewerkt vanuit een ander thema dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
Voor meer info:
http://www.kvwwg.nl
 
 
Mud Cross Wanssum

Mud Cross Wanssum is een obstakel run over het sportpark en het aan palende beekdal.
In 2019 zla voor de vierde keer de Mud Cross Wanssum georganiseerd worden. 
 
Voor meer info:
http://www.mudcrosswanssum.nl